folkets musik och dansande band

Dansband på skolfesterna


skrivet den 22 mar av Admin, klockan:08:52
Ett av de mer populära inslagen var ju när skolan arrangerade fester och de bjöd in någon eller några lokala dansbandsakter. Då kan ni lita på att varenda plats var bokad, och varenda biljett slutsåld. Dansbandsmusik har ju också något charmant över sig, och efter att ha lärt mig lyssna och tycka om dansbandsmusik så ser jag också vilka möjligheter den erbjuder. Det är ju alltid väldigt inbjudande när man hör dansbandsmusik att bjuda upp en dam till dans, det känns liksom lite lättare att ta det steget då, så det är ju klart ett stort plus med dansbandsmusik. Jag träffade faktiskt min första svenska flickvän genom ett sådant här evenemang som min skola höll i. De hade bjudit in ett dansband, och jag hade ju så klart gjort som alla mina andra skolkompisar och köpt biljett. Väl däl så spelade de väldigt många låtar och när de kom till min favoritlåt så bjöd jag upp en tjej som gick i min parallellklass. Efter detta så fortsatte vi sedan att hålla kontakten tills vi insåg att vi borde bli ett par på heltid. Så redan där började min kärlek till dansbandsmusiken och denna speciella kultur som musiken är kopplad till.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt